SEMINAR NA TARI

vest1

 

U periodu od 30.09. do 02.10.2008 održan je seminar na Tari u hotelu Omorika u organizaciji AIR PRESS ENGINEERING-a i u saradnji sa Privrednom komorom Srbije. Tema seminara je bila RAZVOJ I PRIMENA NOVIH TEHNOLOGIJA U CILJU POVEĆANJA ENERGETSKE EFIKASNOSTI 40-barskih BEZULJNIH KOMPRESORA.

 

 

Read more...
E-mail

GENERALNI ZASTUPNIK ZA TERITORIJU ZAPADNOG BALKANA

apelogo

Privredno društvo AIR PRESS ENGINEERING d.o.o. osnovano je 1991. godine. Osnovna delatnost ove firme su kompresori visokog pritiska, a od nedavno i vijčani kompresori.

Proizvođači kompresora čiji smo zastupnici su svaki ponaosob lideri po kvalitetu svojih proizvoda.

AIR PRESS ENGINEERING d que es tadalafil generico generic cialis india.o.o. je generalni zastupnik firme Ateliers François iz Belgije, koja proizvodi industrijske klipne bezuljne kompresore, firme Sauer & Sohn koja proizvodi klipne industrijske kompresore do 500 bar, kao i firme ALMIG koja proizvodi vijčane i turbo kompresore.

AIR PRESS ENGINEERING može ponuditi kompresore snage od 2,2 do 550 kW sa pritiscima od 4 do 500 bara željenih kapaciteta i kvaliteta vazduha.

Za sve proizvode ovih proizvođača obezbeđujemo rezervne delove i potrošni materijal.

Naši serviseri obučeni su u fabrikama proizvođača po najvišim evropskim standardima. Servisnim uslugama pokrivamo teritorije : Srbije, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije. U roku od 48 sati od prijave kvara serviseri Air Press Engineeringa biće na licu mesta i u stanju da izvrše servisnu intervenciju.

ape_memo

?>